Logo Weser, inspiratie uit steen
vorige pagina Terug
Straatstenen Chinon

De sierstraatstenen Chinon geven een trouwe reproductie van zeer oude straastenen weer. Ze zijn gekenmerkt door een tijdeloze elegantie en een heel eenvoudige plaatsing, bestemd voor ieder doe-het-zelver.

De sierstraatstenen Chinon zijn gepresenteerd onder de vorm van soepele banden van 6 stenen, met 2 vezeltjes onder mekaar gebonden. Ze zijn dus heel licht, gemakkelijk te transporteren, en de soepele banden passen zich aan aan de bochten en aan de onregelmatigheden van de ondergrond.

Iedere band bestaat uit 6 stenen en heeft een oppervlakte van 0.13m² (rekening houdend met voegen van 10mm), zijnde 7.5 banden per 1m².

  Producten Referenties Kleuren Afmetingen
Strook van 6 straatstenen PAVCH Grijs
Creme
102 x 12 x 2 cm
(L x B x d)

het artikel PAV Ch is een soupele strook van 6 stenen, 7,7 stroken zijn nodig voor 1m². De prijs in m² behoerdt de voegen van 10 mm in.

Grijs Grijs Creme Creme
Straatstenen Chinon - champagne - in Namaak Natuursteen

Straatstenen Chinon - champagne - in Namaak Natuursteen Straatstenen Chinon - champagne - in Namaak Natuursteen Straatstenen Chinon - grisj - in Namaak Natuursteen Straatstenen Chinon - champagne - in Namaak Natuursteen Straatstenen Chinon - champagne - in Namaak Natuursteen
Deze producten interesseren u misschien ...
Muret Garrigue, imitation pierres sèches - champagne - en pierre reconstituée Muurtje Garrigue
Balustrade Royan - Blanc cassé - en pierre reconstituée - CP 0/32 Oceaan Balustrade