Logo Weser, inspiratie uit steen
vorige pagina Terug
Tegels Richelieu

De Richelieu tegels zijn een getrouwe copie van oud stenen plaveisel en herscheppen het authentiek decor van een opstelling in Romeins verband. Zijn doen denken aan plaatsen die een sfeer van traditie en geschiedenis ademen en die hun typisch karakter krijgen met het verstrijken van de tijd.

Om de bestrating van uw tuin te verbeteren, zijn de borduren het noodzakelijk aanvulling van de Richelieu tegels. Ze geven U de mogelijkheid uw tuinen af te grenzen.

De Richelieu Tegels worden verkocht per module van 1,26 m² (voeg van 10mm inbegrepen), alsook per stuk voor tegels van 40 x 60,5 cm  uitsluitend.

  Producten Referenties Kleuren Afmetingen
Opus romain Richelieu (1) DALRIOP Creme
dikte : 3.2 cm
3 x (40 x 60.5 cm)
2 x (40 x 40 cm)
1 x (19.5 x 40 cm)
2 x (19.5 x 19.5 cm)
Tegel 40 x 60 Richelieu DALRIIND Creme
40 x 60.5 x 3,2 cm
(L x B x d)

(1)Het artikel DAL RI OP is een module gecomposeert uit 8 tegels. 1 module bestaadt uit 1,26m² (voegen inbegrepen) en kan niet in detail geleverd worden.
Voegen van 10 mm inbegrepen

Creme Creme
Opus Romain Richelieu - champagne - Namaak Natuursteen

Opus Romain Richelieu - champagne - Namaak Natuursteen Opus Romain Richelieu - champagne - Namaak Natuursteen Opus Romain Richelieu op trap - champagne - Namaak Natuursteen Opus Romain Richelieu en tegel Richelieu - champagne - Namaak Natuursteen